Main Menu

Privacyverklaring

Samenvatting

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Hoveniersbedrijf Dijkstra omgaat met uw gegevens. Inzake de (persoons-)gegevensbescherming (General Data protection Regulation GDPR) verklaren wij de regelgeving in ons bedrijfsproces te hebben ingevoerd en wij leveren deze volledig na.

Deze website beschikt over één of meerdere contactformulieren waar bezoekers hun contactgegevens en hun informatieaanvraag kunnen achterlaten. Aan de hand van het contactformulier worden de mensen door Hoveniersbedrijf Dijkstra geïnformeerd over het betreffende onderwerp. Deze informatie wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden omtrent andere producten of andere diensten.

Website

Deze website maakt geen gebruik van cookies. Wij volgen onze website bezoekers niet.
Deze website maakt geen gebruik van een account login voor bezoekers of een webshop.

Welke gegevens worden door Hoveniersbedrijf Dijkstra vastgelegd?

  • » uw naam, adres en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres
  • » producten of diensten waar u interesse in toont
  • » gebruikersvoorkeuren en overige aanvullingen omtrent uw tuin

Waar gebruikt Hoveniersbedrijf Dijkstra deze gegevens voor?

Wij gebruiken deze informatie om u het juiste product te adviseren. Wij versturen u alleen informatie omtrent producten en/of diensten waar u interesse in hebt getoond. Wij sturen u geen advertenties of nieuwsbrieven omtrent overige producten uit ons assortiment.

Beheer van de gegevens

Hoveniersbedrijf Dijkstra beheert bovenstaand genoemde gegevens. Hoveniersbedrijf Dijkstra zal ervoor zorgen dat uw gegevens adequaat worden beveiligd zodat uw gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik en ongeautoriseerde toegang.

Delen van de gegevens

Wij zullen uw gegevens nooit delen met derden of andere belanghebbenden aangaande producten of diensten waar u geen vraag over heeft gesteld aan ons. Wij richten ons zuiver en alleen op het invullen van uw klantbehoefte. Hoveniersbedrijf Dijkstra gebruikt uw gegevens niet voor handel in persoonsgegevens.

In sommige gevallen delen wij klantgegevens met tuinonderhoudpartners om u beter van dienst te kunnen zijn. Sommige tuindiensten besteden wij uit aan gespecialiseerde partners zoals boomverzorging of houtconstructies.

Sommige bestellingen versturen wij via een transportonderneming. Wij brengen deze op de hoogte van het leveringadres maar zij ontvangen verder geen detailinformatie. Hoveniersbedrijf Dijkstra heeft zijn administratie uitbesteed aan een administratiekantoor. Deze verzorgt de boekhouding en belastingaangifte. Het administratiekantoor krijgt alleen inzicht in de verkoopfacturen en inkoopfacturen en niet in overige documentatie. De verwerker waarborgt dat de tot het verwerken van persoonsgegevens gemachtigde personen zich ertoe hebben verbonden vertrouwelijkheid in acht te nemen.

Gegevens verwijderen

Hoveniersbedrijf Dijkstra verwijdert alle informatie die ouder is dan 2 jaar. U kunt zich via info@dijkstrahoveniers.nl afmelden voor nadere contactlegging.

Vragen?

Hoveniersbedrijf Dijkstra neemt uw privacy erg serieus. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.